DutchEnglish
HomeMassageRetreatsLodgingContactYurts
       
 

Ontspannings-Massage: Tijdens deze sessies wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën , u kiest zelf op intuïtie welke geur u aanspreekt deze wordt gemengd met de basisolie, amandel of kokos. De kleren mogen uit en een handdoek bedekt uw edele delen. 

Kosten zijn € 25 / 30 min, or € 50 / per uur.

Massage op locatie:Ik arriveer met een massage tafel bij u thuis. een masseur aan de deur, handdoeken worden meegenomen.

Kosten: € 0.20 tarief per kilometer & € 50 p. uur massage.

Stoelmassage: De stoelmassage wordt meestal gevraagd binnen bedrijven of op festivals maar kan ook bij u aan huis of hier in de praktijk gegeven worden.

De kosten zijn: € 1 / per min.We werken samen met o.a Iwan de Handyman

Thaise Massage:Deze vorm van massages worden op een futon gegeven. U ligt dus op de grond de matras wordt verwarmd en u kunt uw kleren aanhouden.Het is fijn als u lichaam flexibel is en van rekken en strekken houd.Deze vorm van massages duurt minimaal 1.-2 uur, en wordt net als de andere massages afgerond met een kopje thee. 

De kosten zijn:€ 50,-per uur.

4 Handen Massage:Bij deze vorm van massage werk ik samen met een collega (m/v)  We vormen samen een gesynchroniseerd geheel, met op de achtergrond ontspannen muziek, er wordt gebruik gemaakt van etherische oliën afgestemd op uw wensen.

De kosten bedragen: € 100 per uur.

Shiatsu Massage: Deze vorm van massage is meer gebaseerd op de acupunctuurpunten en meridianen in het lichaam die op hun beurt weer corresponderen met onze organen zoals de lever, de blaas en de nieren de maag en het hart en kan daardoor verlichting brengen in bepaalde fysieke pijnen en of klachten. Een goede intake vooraf is hier wel gewenst om zo de behandeling goed af te stemmen op uw wensen en of pijn klachten.

De kosten bedragen: € 50,- per uur.

Deep Tissue Massage/ Sport Massage: Deze vorm van massage is een stevige vorm van massage en gaat diep in op de spieren. Intensieve sporters kunnen veel baat hebben bij deze vorm van massage. 

De kosten bedragen: € 50,- per uur

Indiase Hoofdmassage: Gedemonstreerd in deze video

Kosten: €10,- / per  15 min

Ayurvedische Massage:Deze holistische massage heeft een diep relaxerend en ontgiftend effect voor het gehele lichaam. Met warme coconut, sesam of argan oil wordt u gemasseerd. De olie heeft een algeheel ontspannend effect op het lichaam en wordt opgenomen in de bloedstroom.

De kosten bedragen: € 50,- per uur

 

Therapeutische Massage: Bij deze vorm van massage is bedoeld om meer bewustzijn te creëren en te leren luisteren wat het lichaam te "vertellen"heeft.Als u fysieke of emotionele pijnen heeft zult u dit voelen in uw algehele systeem.

Uw lichaam is meer dan alleen uw fysieke lichaam, ook uw emotionele en spirituele lichaam laten van zich "horen".Tijdens deze vorm van massage kunnen we vanuit een dialoog contact maken met de pijn en in de dialoog komen we bij diepere lagen van gewaarzijn.

Naast ons fysieke lichaam werken we ook aan het emotionele, mentale en spirituelebewustzijn. de klacht of pijn zal zich zelf bevrijden als je wilt openen naar wat er in je leeft in dit moment. 

In mijn therapeutische werk met mensen vertrouw ik er op dat u zelf het antwoord weet op wat er zich als pijn of klacht aan dient.Uw zelfgenezend systeem zal zich zelf aanpassen om de juiste balans weer te vinden., mits u zich overgeeft aan wat zich aandient in het lichaam en "gehoord"wil worden.

Meestal komt een bepaald thema steeds terug en helpt et als we hier meer en meer "bewust zijn"op krijgen, om het in de ogen te kijken en te transformeren in wat we wel willen om zo pijn en lijden te vermijden en meer en meer te wandelen in zelf liefde en naastenliefde.

Kosten: €75,- per uur.

Massage Workshop: 

Voor een verjaardags feestje een vrijgezellenfeestje een festival of een evenement kan er een workshop “leren masseren” worden gegeven.Vorm een groepje van minimum 4 mensen en ik kom de workshop bij u thuis geven. U leert in 4 uur tijd fijne massage technieken als Rebalancing, Thai Massage,Shiatsu en sportmassage, waar u de rest van u leven vele mensen mee kunt blij maken en u zelf ook mee kunt ontspannen.

Iedereen kan meedoen, ervaren of onervaren samen heeft u gegarandeerd een leerzame ontspannen middag.

Graag eigen grote badhandoek meenemen.

Kosten €50,- / per person.

Reiki: Reiki is een vorm van handoplegging er wordt niet gemasseerd maar er vind een overdracht van pure genezende Universele levensenergie plaats,het japanse woord voor Reiki. U kunt uw kleding gewoon aanhouden.

De behandeling zorgt voor een harmonisering van uw levensenergie, u ervaart meer balans, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Deze vorm van behandeling versterkt uw bewustwording van uw eigen processen.

Mijn handen worden op de chakras gelegd, centras van energie die zich voor ons lijf bevinden in ons etherische energie lichaam, en deze staan in verband met de werking van onze klieren.

Vandaar dat het den van Yoga zo een positief effect heeft op de werking van onze chakras en klieren.

Reiki versterkt het zelfgenezend systeem, ontspant en verlicht stress, versterkt het imuum systeem, geeft inzicht in het zelf,vergroot eigen intuitie, het kan onderdrukte gevoelens de ruimte geven. 20E p.half uur of ruildienst.

 

Heeft u nog vragen ? Contact mij per E-mail of telefoon:06-22050207,  Ilma 

                                                              

Ik werk puur op basis van zuivere Etherische Olien, gemengd met kokos, amandel of olijfolie, afgestemd op wat uw systeem nodig heeft.

Warmwaterkussenmassage: Als laatste bied ik voor zwangere vrouwen, mensen met overgewicht en mensen met onderrug, heup en bekken problemen een warmwaterkussen massage aan. Deze massage vind plaats op een soort van grote kruik van 1m bij 1m. Er kan totaal 40L warm water in.

Het liggen op dit warme waterkussen maakt dat het kwetsbare gebied heerlijk warm wordt waardoor het lichaam en de spieren zich gemakkelijk kunnen ontspannen en er gemakkelijk onder en om heen gemasseerd kan worden een aanrader bij langdurige klachten.Kosten 65E p uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
       
 
ILMA YOGA HOUSE
Leerdamhof 471
1108 CN Amsterdam
+31622050207
info@ilma-yoga-house.nl
KVK: 34365261
Praamsma I.
BIC: RABONL2U
IBAN: NL20RABO 0307728315
WEB BUILDERS
JOCHEM BERGMANS
LENA MORRIS