Ilma Yoga-House

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

     Welkom op de site van ILMA YOGA-HOUSE,

  

Een plaats om tot rust te komen, workshops te organiseren, co-creatie met andere groene initiatieven, je voor te bereiden op je studie, een dagje Amsterdam of een concert in de Ziggo dome.

 

Rust en ruimte , dicht bij de natuur en de bruisende sfeervolle stad Amsterdam . 

 

Laat u inspireren midden in een wonderschone omgeving van het natuurgebied de Gaasperplas, waar vele recreatie mogelijkheden zijn, Amsterdam ligt op 20 min. fiets afstand, ook het AMC en de Arena zijn dichtbij, en de metro 53 brengt u in 20 minuten op het Amsterdam Centraal station.

 

 Voor de fietsliefhebbers zijn de dorpjes Weesp en Abcoude nabij, het trekvogel pad voor de wandelaar, er is een tennisbaan, zeilvereniging, kano club, paardrij vereniging, en een surf-club aan de plas. 

 

U kunt in de yoga-house s morgens deelnemen aan de ochtend meditatie en een passende yoga les volgen, of een massage laten in boeken

 

 Wij zijn een so called "green conscious companny "waarin bewust wordt gekozen voor duurzame middelen, we verbinden ons met "life changing "initiatievenen, staan open voor projecten in co-creatie en alternatieve betalings vormen als Noppes en Peerby, 10%van onze opbrengsten gaan naar een goed doel, echter het eerste goede doel blijf je zelf !

 

 

      

 

 

  

Webdisign: Little-budha!

 
Ilma Yoga House -- Leerdamhof 471 - 1108 CN Amsterdam - 0622050207 - info@ilma-yoga-house.nl