Yoga-House Yurts
 

 

 

"TEAMWORSHOP " SAMEN VAN NIETS NAAR IETS"

Het opbouwen van een Mongoolse Yurt als teambuildings activiteit.

Het samenstellen van een Yurt staat symbool voor het neerzetten van een oorspronkelijke ruimte voor samenkomst in de “de cirkel”.

Het creeren van deze ruimte lukt alleen samen.

In dit groepsproces leer je elkaar kennen en waar sta jezelf in het geheel ?

In het centrum van de cirkel, waar zich de centrale aandacht bevindt, worden alle losse onderdelen verbonden met “het wiel”, het hoogste  punt , om zo een geheel te vormen.

 Het plaatsen van het wiel en het bereiken van het hoogtepunt vergt eenduidige aandacht en een goede samenwerking. Al doende wordt er een juiste functionele verdeling van de aanwezige individuen gevraagd en is er overzicht en besluitvaardigheid gewenst in het evenwichtig bereiken en plaatsen van het wiel.

Het woord Yurt zoals de mongoolse tent ook wel genoemd wordt staat voor thuis, het samen creeren van een thuis is heel praktisch samen werken om samen te kunnen zijn.

Gezamenlijk met je team ben je bezig een doel te bereiken,de Yurt is een voertuig om er achter te komen wat je aan elkaar hebt, en hoe de rollen verdeeld kunnen zijn in jou team.

De professionele begeleider en Yurt-bouwer geeft een inleiding, legt uit wat alle onderdelen zijn en fungeert als vraagbaak. Daarnaast zal hij het groepsproces observeren en daar feedback over geven.

Dit hele proces zal een dag duren. Als de Yurt staat en de kachel brand kan het alle kanten opgaan; tijd voor een ontspannende activiteit, tijd voor feest.

10 uur ontvangst met thee, om 16 uur sluiten we de dag af.

 2 uur opbouwen en 2 uur afbouwen.

Investering: 85 euro per persoon inclusief eenvoudige lunch

    

       

 

 

 
Ilma Yoga House - Yurts & Events - Leerdamhof 471 - 1108 CN Amsterdam - 0622050207 - info@ilma-yoga-house.nl